Over ons

Bizonder Wellness Centre

.

Even voorstellen.<br />
Ik ben Michèle, trotse moeder van een zoon en echtgenote van Jeroen.<br />
Bijna 15 jaar geleden ben ik begonnen bij Bizonder Wellness Centre. Eerst als zonneconsulente en daarna zeer snel een cursus gevolgd om ook als Nagelstyliste aan de slag te gaan. Door mijn jarenlange ervaring kan ik goede adviezen geven over het zonnen en de producten. Natuurlijk kunt u ook bij mij terecht voor informatie over goede hand- en nagelverzorging. Dit doe ik met heel veel plezier.<br />
Een van mijn hobby’s is lekker praten over zeer verschillende onderwerpen en dat kan goed in ons vak. Zo is iedere dag weer anders, net als de mensen die bij ons op bezoek komen. Het is ook altijd mijn doel om iedereen met een goed gevoel weer naar huis te zien gaan.<br />
Stilzitten, behalve achter de nageltafel, is ook niet aan mij besteed. Naast mijn werk bij Bizonder begeleid ik mensen naar een gezonde leefstijl. Houd ik mijn lichaam soepel met Yoga, werk aan mijn conditie met boksen en zit regelmatig op de fiets. Ook help ik op de school van mijn zoon mee in de moestuin. En mijn hersenen train ik door veel te lezen.<br />
Graag verwelkomen we u voor een gezellig praatje en een heerlijke behandeling.

Even voorstellen.
Ik ben Michèle, trotse moeder van een zoon en echtgenote van Jeroen.
Bijna 15 jaar geleden ben ik begonnen bij Bizonder Wellness Centre. Eerst als zonneconsulente en daarna zeer snel een cursus gevolgd om ook als Nagelstyliste aan de slag te gaan. Door mijn jarenlange ervaring kan ik goede adviezen geven over het zonnen en de producten. Natuurlijk kunt u ook bij mij terecht voor informatie over goede hand- en nagelverzorging. Dit doe ik met heel veel plezier.
Een van mijn hobby’s is lekker praten over zeer verschillende onderwerpen en dat kan goed in ons vak. Zo is iedere dag weer anders, net als de mensen die bij ons op bezoek komen. Het is ook altijd mijn doel om iedereen met een goed gevoel weer naar huis te zien gaan.
Stilzitten, behalve achter de nageltafel, is ook niet aan mij besteed. Naast mijn werk bij Bizonder begeleid ik mensen naar een gezonde leefstijl. Houd ik mijn lichaam soepel met Yoga, werk aan mijn conditie met boksen en zit regelmatig op de fiets. Ook help ik op de school van mijn zoon mee in de moestuin. En mijn hersenen train ik door veel te lezen.
Graag verwelkomen we u voor een gezellig praatje en een heerlijke behandeling.

Ik ben Sabrine,<br />
<br />
In 2000 heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste en pedicure behaald. Mijn certificaat voor permanente make up in 2001. In 2006 al ervaring opgedaan met definitief ontharen en later ook een diploma daarvoor behaald. Als laatst heb ik mij nog in 2013 gespecialiseerd in acne. Ik heb 17 jaar ervaring in dit vakgebied en ben ik van plan om mij nog verder te specialiseren.<br />
<br />
Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Bizonder. Bij mij kunt u terecht voor gezichtsbehandelingen, pedicure, acne behandelingen, IPL ontharen en permanente make up. Tevens sta ik geregistreerd en daardoor kunt u eventueel een vergoeding via uw zorgverzekering krijgen voor IPL en acne behandelingen. Verder adviseer ik ook onze zonneklanten.<br />
<br />
Het leuke aan mijn vak vind ik het contact met de mensen, de huid opknappen, tevreden klanten en mooie resultaten. Omdat we zoveel specialisaties hebben is de afwisseling zo fijn geen dag is hetzelfde.<br />
<br />
Buiten mijn werk om spendeer ik mijn vrije tijd graag met mijn zoontje van bijna 2. Leuke dingen ondernemen met mijn gezin of vriendinnen. Verder ben ik ook 1 a 2 x per week in de sportschool te vinden.

Ik ben Sabrine,

In 2000 heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste en pedicure behaald. Mijn certificaat voor permanente make up in 2001. In 2006 al ervaring opgedaan met definitief ontharen en later ook een diploma daarvoor behaald. Als laatst heb ik mij nog in 2013 gespecialiseerd in acne. Ik heb 17 jaar ervaring in dit vakgebied en ben ik van plan om mij nog verder te specialiseren.

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Bizonder. Bij mij kunt u terecht voor gezichtsbehandelingen, pedicure, acne behandelingen, IPL ontharen en permanente make up. Tevens sta ik geregistreerd en daardoor kunt u eventueel een vergoeding via uw zorgverzekering krijgen voor IPL en acne behandelingen. Verder adviseer ik ook onze zonneklanten.

Het leuke aan mijn vak vind ik het contact met de mensen, de huid opknappen, tevreden klanten en mooie resultaten. Omdat we zoveel specialisaties hebben is de afwisseling zo fijn geen dag is hetzelfde.

Buiten mijn werk om spendeer ik mijn vrije tijd graag met mijn zoontje van bijna 2. Leuke dingen ondernemen met mijn gezin of vriendinnen. Verder ben ik ook 1 a 2 x per week in de sportschool te vinden.

Hoi ik ben Romy!<br />
<br />
Sinds 2015 ben ik gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en vanaf 2016 mag ik mijzelf ook pedicure noemen.<br />
<br />
Bij Bizonder Wellness Centre ben ik allround medewerker. Ik weet alles op het gebied van huid- en voetverzorging. Ook kunt u bij mij terecht voor een mooie set gel nagels en voor advies over zonnen.<br />
<br />
Werken bij Bizonder vind ik heel erg leuk, de afwisseling tussen verschillende behandelingen en het kletsen met onze klanten maken elke dag weer compleet anders. Natuurlijk zijn de wisselende dagen erg leuk maar het aller leukst blijft natuurlijk als de klanten weer lachend en blij met het resultaat de deur uit gaan.<br />
<br />
Naast mijn werk ben ik 16 jaar geleden begonnen met badmintonnen. Dit beoefen ik 2 keer in de week en neem regelmatig deel aan wedstrijden. Sporten vind ik erg belangrijk, niet alleen voor de conditie maar vooral om je hoofd leeg te maken en voor de plezier.

Hoi ik ben Romy!

Sinds 2015 ben ik gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en vanaf 2016 mag ik mijzelf ook pedicure noemen.

Bij Bizonder Wellness Centre ben ik allround medewerker. Ik weet alles op het gebied van huid- en voetverzorging. Ook kunt u bij mij terecht voor een mooie set gel nagels en voor advies over zonnen.

Werken bij Bizonder vind ik heel erg leuk, de afwisseling tussen verschillende behandelingen en het kletsen met onze klanten maken elke dag weer compleet anders. Natuurlijk zijn de wisselende dagen erg leuk maar het aller leukst blijft natuurlijk als de klanten weer lachend en blij met het resultaat de deur uit gaan.

Naast mijn werk ben ik 16 jaar geleden begonnen met badmintonnen. Dit beoefen ik 2 keer in de week en neem regelmatig deel aan wedstrijden. Sporten vind ik erg belangrijk, niet alleen voor de conditie maar vooral om je hoofd leeg te maken en voor de plezier.

Mijn naam is Denise. Ik ben zonneconsulent bij Bizonder Wellness Center. Ik heb hier 2 jaar stage gelopen omdat ik de opleiding schoonheidsspecialiste deed. Nu werk ik hier alweer officieel iets meer dan 1 jaar. Naast mijn baan hier volg ik ook nog de opleiding Human resource management op hogeschool Rotterdam. In mijn vrije tijd maak ik graag lol met mijn vriendinnen.

Mijn naam is Denise. Ik ben zonneconsulent bij Bizonder Wellness Center. Ik heb hier 2 jaar stage gelopen omdat ik de opleiding schoonheidsspecialiste deed. Nu werk ik hier alweer officieel iets meer dan 1 jaar. Naast mijn baan hier volg ik ook nog de opleiding Human resource management op hogeschool Rotterdam. In mijn vrije tijd maak ik graag lol met mijn vriendinnen.

Mijn naam is Edona maar de meesten kennen mij als Dona. Ik ben in 2011 gediplomeerd als schoonheidsspecialiste en in 2013 als pedicure. Daarnaast heb ik ook een aantal cursussen gevolgd. Één voorbeeld daar van is nagestyling met gel bij Alessandro in Düsseldorf. <br />
<br />
Na mijn 4 jaar middelbare- theaterschool was de keuze snel gemaakt wat ik "later" zou willen doen. Ik wilde mij bezig houden met uiterlijke verzorging maar vooral met die van andere mensen. Het is heel mooi om te zien hoe gelukkig je mensen kan maken met kleine veranderingen. Naast mijn prachtige vak, vind ik het ook heel bijzonder om de verhalen te horen achter de persoon. Zo heeft ieder persoon een eigen verhaal en dat maakt iedereen uniek. Op die manier bouw ik met ieder klant een unieke band. <br />
<br />
Sinds 2013 ben ik als allround medewerkster werkzaam bij Bizonder Wellness Centre. Ik ben schoonheidsspecialiste, pedicure, nagelstyliste en zonneconsulent. Mijn taak is om klanten tevreden te houden, luisteren wat ze willen en met een stukje ervaring en kennis de juiste behandeling en advies te geven. Ook hou ik de media van Bizonder wellness centre bij zo als de fb,insta, etc. <br />
<br />
Naast mijn werk bij Bizonder hou ik mij bezig met fotografie. Daar ben ik altijd al mee bezig geweest. De laatste 2 jaar ben ik mij er veel meer in gaan verdiepen en deel ik ook mijn creativiteit met de wereld. Bezig houden met wat je gelukkig maakt laat je ook meer stralen in het leven.

Mijn naam is Edona maar de meesten kennen mij als Dona. Ik ben in 2011 gediplomeerd als schoonheidsspecialiste en in 2013 als pedicure. Daarnaast heb ik ook een aantal cursussen gevolgd. Één voorbeeld daar van is nagestyling met gel bij Alessandro in Düsseldorf.

Na mijn 4 jaar middelbare- theaterschool was de keuze snel gemaakt wat ik "later" zou willen doen. Ik wilde mij bezig houden met uiterlijke verzorging maar vooral met die van andere mensen. Het is heel mooi om te zien hoe gelukkig je mensen kan maken met kleine veranderingen. Naast mijn prachtige vak, vind ik het ook heel bijzonder om de verhalen te horen achter de persoon. Zo heeft ieder persoon een eigen verhaal en dat maakt iedereen uniek. Op die manier bouw ik met ieder klant een unieke band.

Sinds 2013 ben ik als allround medewerkster werkzaam bij Bizonder Wellness Centre. Ik ben schoonheidsspecialiste, pedicure, nagelstyliste en zonneconsulent. Mijn taak is om klanten tevreden te houden, luisteren wat ze willen en met een stukje ervaring en kennis de juiste behandeling en advies te geven. Ook hou ik de media van Bizonder wellness centre bij zo als de fb,insta, etc.

Naast mijn werk bij Bizonder hou ik mij bezig met fotografie. Daar ben ik altijd al mee bezig geweest. De laatste 2 jaar ben ik mij er veel meer in gaan verdiepen en deel ik ook mijn creativiteit met de wereld. Bezig houden met wat je gelukkig maakt laat je ook meer stralen in het leven.

Hallo<br />
Ik heet Juan 46 jaar. Vader van 2 mooie meiden van 8 en 16 jaar. Altijd goed gemutst en klaar voor een praatje met een lach. Fitness, wandelen en tijd doorbrengen met kids, familie en vrienden doe ik graag. Oh ja en had ik al gezegd dat ik houd van van lachen? Vast niet.<br />
<br />
Inmiddels ben ik al ruim 14 jaar werkzaam bij Bizonder als allround medewerker. <br />
<br />
Als nagelsylist heb ik het dankbare genoegen om onze klanten met parels van nagels en een glimlach op het gezicht naar huis te zien te gaan. <br />
<br />
Komt u voor een bezoek aan onze zonnestudio is de kans groot dat ik u te woord sta en van een passend advies over het gebruik van de zonnebank en zonnecosmetica voorzie. <br />
<br />
Ook als u voor een van onze vele schoonheidsbehandelingen, pedicure of voor cosmetica een bezoek aan ons brengt is er een mogelijkheid dat u mij zult spreken mits een van onze schoonheidspecialisten niet aanwezig of met een behandeling bezig is.<br />
<br />
Verder geef ik mensen advies over gezonde voeding en leefstijl. <br />
<br />
Tot snel in onze studio. Ik kijk ernaar uit u te ontvangen.<br />
Groetjes <br />
Juan

Hallo
Ik heet Juan 46 jaar. Vader van 2 mooie meiden van 8 en 16 jaar. Altijd goed gemutst en klaar voor een praatje met een lach. Fitness, wandelen en tijd doorbrengen met kids, familie en vrienden doe ik graag. Oh ja en had ik al gezegd dat ik houd van van lachen? Vast niet.

Inmiddels ben ik al ruim 14 jaar werkzaam bij Bizonder als allround medewerker.

Als nagelsylist heb ik het dankbare genoegen om onze klanten met parels van nagels en een glimlach op het gezicht naar huis te zien te gaan.

Komt u voor een bezoek aan onze zonnestudio is de kans groot dat ik u te woord sta en van een passend advies over het gebruik van de zonnebank en zonnecosmetica voorzie.

Ook als u voor een van onze vele schoonheidsbehandelingen, pedicure of voor cosmetica een bezoek aan ons brengt is er een mogelijkheid dat u mij zult spreken mits een van onze schoonheidspecialisten niet aanwezig of met een behandeling bezig is.

Verder geef ik mensen advies over gezonde voeding en leefstijl.

Tot snel in onze studio. Ik kijk ernaar uit u te ontvangen.
Groetjes
Juan

Hoi,<br />
Ik ben Britt van de Krol en ben 16 jaar.<br />
Mijn hobby is hockey en ik ben dan ook keepster van de meiden A1 en speel bij HVS te spijkenisse.<br />
<br />
Dit jaar ben ik begonnen aan de MBO opleiding schoonheidsspecialiste van het Albeda College en loop ik 1 dag per week (woensdags) stage bij Bizonder Wellness. Tijdens mijn stage leer ik erg veel, van het gebruik van de kassa's tot het helpen bij de zonnebanken en mag ik meekijken bij diverse behandelingen.<br />
Ik vind dit erg leuk en heb het erg naar mijn zin. Het team helpt mij bij alles en dat is echt heel fijn.<br />
<br />
Ik hoop jullie snel een keer op woensdag te zien.<br />
<br />
Groetjes Britt

Hoi,
Ik ben Britt van de Krol en ben 16 jaar.
Mijn hobby is hockey en ik ben dan ook keepster van de meiden A1 en speel bij HVS te spijkenisse.

Dit jaar ben ik begonnen aan de MBO opleiding schoonheidsspecialiste van het Albeda College en loop ik 1 dag per week (woensdags) stage bij Bizonder Wellness. Tijdens mijn stage leer ik erg veel, van het gebruik van de kassa's tot het helpen bij de zonnebanken en mag ik meekijken bij diverse behandelingen.
Ik vind dit erg leuk en heb het erg naar mijn zin. Het team helpt mij bij alles en dat is echt heel fijn.

Ik hoop jullie snel een keer op woensdag te zien.

Groetjes Britt