Beauty

NIETS ANDERS DAN HET BESTE. GEWOON OMDAT JIJ BIZONDER BENT

Vanaf het moment dat je Bizonder Wellness Centre binnenloopt, voel je je thuis bij het ervaren team van specialisten van onze salon. We zullen ervoor zorgen dat je tijd bij Bizonder goed besteed wordt, door je te voorzien van uitstekend advies en zorg in een uitnodigende sfeer.

Met ruim 20 jaar ervaring in beauty en wellness, willen we dat je je ongelooflijk Bizonder voelt en absoluut oogverblindend bent na je eerste bezoek. Op het moment dat je binnenkomt, word je verwelkomd door de ontspannen sfeer waardoor Bizonder de perfecte plek is om te ontspannen van al je dagelijkse stress. Loop gewoon naar binnen en maak je klaar om je te ontspannen en verwend te worden.

Bij Bizonder Wellness Centre bieden we een breed scala professionele beauty en andere behandelingen en producten.

DERMALOGICA

In onze beautysalons is er een uitgebreide keuze uit verschillende dermalogica huidverbeterende gezichtsbehandelingen uitgevoerd door onze huidspecialisten.

Elke behandeling wordt volledig op de individuele behoefte van je huid en jouw specifieke wensen afgestemd aan de hand van een Skin Fitness Plan (uitgebreide huidanalyse), om je in topconditie te krijgen.

DEFINTIEF ONTHAREN

Met behulp van de IPL behandelmethode behoren scheren, waxen en epileren tot het verleden. Na deze vrijwel pijnloze behandeling zal je nooit meer stoppels of ingegroeide krijgen. Onze huidspecialisten zijn experts op het gebied van ongewenste haargroei.

Na een gratis consult kunnen zij exact vertellen wat er nodig is om in afzienbaar korte tijd nodig een glad, zacht en haarvrij resultaat te krijgen.

HARSEN & EPILEREN

In onze beautysalons maken wij gebruik van hars/wax en sugaring paste die bestaan uit 100% natuurlijke bestanddelen die dierproefvrij zijn en geen allergische reacties of bijwerkingen geven.

Wij zijn uiterst secuur en hygiënisch om zo tot een mooi resultaat te komen. Haren blijven langer weg en de huid voelt zijde zacht aan.

PMU

Bespaar tijd op je dagelijkse schoonheidsroutine door te investeren in permanente make-up die niet uitloopt, vegen geeft of dat je kunt afwrijven.

We bieden gratis consulten aan, zodat je vragen kunt stellen over de procedure en de producten die we gebruiken. Permanente make-up kost ongeveer anderhalf uur om aan te brengen, dus is het handig om daar rekening mee te houden in je planning.

BINDWEEFSELMASSAGE

Deze populaire behandelmethode wordt ingezet om de huidstructuur te verjongen en te verbeteren. Met deze massagetechniek wordt dieper gelegen onderhuidsbindweefsel gestimuleerd om optimaal te functioneren.

Bindweefselmassage kan een pittige behandeling zijn, zeker niet pijnloos. Ondanks dat is het één van onze meest gewilde behandelingen. Het resultaat is, ongeacht je leeftijd, een gezonde stralende huid.

FREEZESCULPTING

Vet verwijderen door middel van bevriezing. Freezesculpting (Cryolipolyse) is dankzij wetenschappelijk onderzoek een betrouwbare afslankmethode.

Ongeacht de 'probleemzone', een Cryolipolyse behandeling zal je een mooi en slanker figuur geven. Met cryolipolyse is het mogelijk om 25 tot 35% van de vetcellen in de behandelde zones te elimineren. De eerste resultaten van de cryolipolyse behandeling kunnen binnen enkele weken zichtbaar zijn in je figuur.