BINDWEEFSELMASSAGE GEZICHT

Ook voor een bindweefselmassage ben je bij onze huidspecialisten aan het juiste adres. Bindweefselmassage verjongt de huid en is zeer geschikt voor zowel vrouwen als mannen. De effectieve gezichtsmassage zorgt voor een “lift” van het gezicht. Hierdoor krijgt de huid een frisse, vitale uitstraling en vervagen kleine rimpels. Een natuurlijke anti-rimpelbehandeling zonder naald! Daarom wordt een bindweefselmassage ook een natuurlijke facelift genoemd.

VOORDELEN VAN BINDWEEFSELMASSAGE

Een bindweefselmassage helpt bij:

 • het verbeteren van de huidstructuur
 • het stimuleren van de doorbloeding van de huid
 • het opheffen van onderhuidse verklevingen
 • het verbeteren van de mogelijkheid van de huid om werkstoffen op te nemen
 • het stimuleren van de huid om nieuwe collageen en elastine aan te maken
 • het bevordering van celvernieuwing
 • het bevorderen van een strakkere huid en gezichtscontouren
 • het verminderen van fijne lijntjes en rimpels
 • het verfijnen van grove poriën
 • het verminderen van acné littekens

DE BEHANDELING

Bindweefselmassage is een massage voor het gezicht waar de focus ligt op losmaken van de diepere huidlagen met als doel het verbeteren van de huidconditie en zo uiteindelijk deze te verstevigen.

Door stimulatie van de doorbloeding wordt de huid aangespoord tot versteviging en het vernieuwen van cellen. Verklevingen in huidlagen worden los gemaakt zodat deze beter doorbloed raken. De huid zal er voller, steviger en jonger uitzien.

De resultaten van een bindweefselmassage zijn in kuurverband het grootst. Gedurende het verloop van de kuur verbeterd de huidstructuur, omdat het onderliggend (bind)weefsel flexibeler wordt. De doorbloeding van de huid wordt beter, afvalstoffen worden sneller afgevoerd waardoor de huid er steeds beter uit gaat zien.

Voor een optimaal resultaat zijn er doorgaans 3 tot 10 behandelingen nodig. Dit hangt af van de leeftijd en de conditie van de huid. Een kuur heeft een behandelfrequentie van 1 keer per week verspreid over 4 tot 10 weken

HOE WERKT HET?

Bindweefselmassage is een stevige behandeling. Zeker niet pijnloos. Ondanks dat is het één van onze meest gewilde behandelingen. Wat is het voordeel van een bindweefselmassage en kan het schadelijk zijn? Hieronder geven we antwoorden op deze vragen.

Een jong gelaat is doorgaans voorzien van goed elastisch bindweefsel, waardoor de huid strak en vrij van rimpels is. Het bindweefsel zit boordevol elastine en collageen. Tijdens verouderingsproces produceert het lichaam steeds minder elastine en collageen. De huid verliest daardoor haar elasticiteit, verslapt en vertoont steeds meer rimpels.

Tijdens een bindweefselmassage worden de onderhuidse verklevingen in het bindweefsel met behulp van speciale massagetechnieken uit de huid gemasseerd. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd, de afvoer van afvalstoffen bevorderd en de werking van spieren versterkt. Een bindweefselmassage voor het gezicht bevorderd celvernieuwing waardoor de huid er, voller steviger en jonger uit zal zien.

Bindweefselmassage in kuurverband is behalve uitermate geschikt voor het verbeteren van huidconditie ook effectief voor het verminderen van rimpels en littekens. De massagetechnieken die tijdens de behandeling worden toegepast op de middelste en onderste huidlagen, werken in op het bindweefsel en fibroblasten waardoor de productie van elastine en collageen wordt geactiveerd. Het gevolg is dat de flexibiliteit en elasticiteit in de huid enorm wordt verbeterd.

TARIEVEN BEHANDELINGEN

Bindweefselmassage
Eén behandeling van 45 minuten.

 • €67,00

Bindweefselmassage kuur 1
4 behandelingen van 45 minuten in kuurverband.
 

 • €244,00  

Bindweefselmassage kuur 2
6 behandelingen van 45 minuten in kuurverband.

 • €365,00   

Bindweefselmassage kuur 3
9 behandelingen van 45 minuten in kuurverband.

 • € 499,00