CRYOTHERAPIE

Wat is Cryotherapie?

Whole Body Cryotherapie is een koudetherapie waarbij het hele lichaam in een afgesloten kamer (cryocabine/cryosauna) gedurende 3 minuten aan extreme kou wordt blootgesteld. Het is een gezondheidsbehandeling met veel wetenschappelijk aangetoonde positieve effecten voor de gezondheid. Een sessie in de cryocabine heeft een versterkende werking op het immuunsysteem, vermindert pijnklachten en is effectief bij veel andere klachten

Cryotherapie is in Japan ontwikkeld en wordt sinds 1978 toegepast bij de behandeling van reuma. Sindsdien is deze therapiemethode steeds verder doorontwikkeld en kunnen wij je daarom nu behandelen met de nieuwste Cryotherapie technieken.

Na 3 minuten voel je je een nieuw mens. Complete ontspanning. 
Je herstelt sneller na extreme inspanning en blessures. Het bevordert je gezondheid, vermindert stress, vermoeidheid (burn-out) en verbetert slaap. Je krijgt een strakkere, mooi verjongde huid.

Cryotherapie is een natuurlijke pijnbestrijdingsmethode, antidepressivum en versnelt het herstel van brandwonden. Het geeft het je afweersysteem een boost en vermindert effectief overgangsgerelateerde klachten.

Het werkt ontstekingsremmend en vermindert actieve acne, eczeem, psoriasis, cellulitis en ondersteunt gewichtsverlies en ontgiftingskuur.