Aysana Massage

Onthaasten, ontstressen, ontspannen, verjongen. Sandra van Aysana Massage biedt massagetherapie die pijnlijke spieren, stijve nekken en andere pijnen of ongemakken die je mogelijk ervaart, verlicht. In samenwerking met massagetherapeut Sandra bieden we verschillende massages aan, waaronder ontspannings-hotstone-bamboe-zwangerschaps-contour- & kindmassages. Allemaal in een serene omgeving. Bel vandaag nog om een ​​afspraak te maken.

Massage is inmiddels geïntegreerd in de wereld van de welzijn.

Massage is niet slechts een feel-good ervaring om jezelf lekker in onder te dompelen. Massage kan juist een belangrijk onderdeel zijn om jou ondersteuning te geven om letterlijk beter in jouw vel te zitten.

Massage heeft een positieve invloed op mensen met bijvoorbeeld:

 • Angstgevoelens
   
 • Digestieve verstoringen
   
 • Fibromyalgie
   
 • Slapeloosheid vanwege stress en andere gerelateerde klachten
   
 • Lage rugpijnen
   
 • Nek- en schouderpijnen
   
 • Verstoorde doorbloeding

Massages


Ontspanningsmassage

De stress en spierspanning worden tijdens deze fijne massage voelbaar minder waardoor jouw lichaam in totale ontspanning komt  Deze massage laat stress wegsmelten en brengt je lichaam weer in een ontspannen toestand.


Hotstone massage

Een heerlijk verwarmende massage waar met basaltstenen over het lichaam wordt gewerkt. Alle tekenen van stress en spierspanning worden verminderd en de energiestroom van het lichaam wordt hersteld, waardoor lichaam en geest een gevoel van evenwicht krijgen.


Bamboemassage

Dit is een holistische behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van bamboestokken. Tijdens de behandeling worden verschillende bamboestokken afhankelijk van je lichaamstype en het behandelde gebied. Bamboemassage heeft helende eigenschappen die onder andere helpen om spierspanning en pijn te verlichten.

Zwangerschapsmassage


Zwangerschapsmassage

Is massage een uitstekende manier voor aanstaande moeders om te ontspannen en de spanningen los te laten die zich ontwikkelen in hun veranderende lichaam. Regelmatige massage tijdens de zwangerschap brengt de aanstaande moeder tijdens deze mooie massage in fysieke en mentale rust. Regelmatige massages zullen een fijne opbouw zijn in aanloop naar de geboorte-ervaring


Let op: Een massage in het eerste trimester is contraindicatie. Wacht tot de vierde maand om een massage in te plannen. Zwangerschapsmassages kunnen echter tot een week voor de uitgerekende datum ingepland worden.


Contourmassage

Deze massage ondersteund in het proces van gewichtverlies. Het is een stevige massagevorm waarbij onder andere deep tissue techniek en cupping worden toegepast. Cellulitevorming in probleemzones als bijvoorbeeld de buik of benen wordt behandeld in kuur- en deelbehandelingen.

De contourmassage is figuurcorrectie zonder medische ingrepen.

Men verliest geen gewicht maar wel centimers!

Met voldoende doorzettingsvermogen, fysieke fitheid en wilskracht kom je tot mooie resultaten.


Kindmassage

Relaxmassage voor kinderen. Omdat kinderen soms/vaak ook onder grote druk staan net als ‘grote mensen ‘

Kind relaxmassage is er speciaal voor kinderen met bijvoorbeeld adhd, autisme,angst of simpelweg omdat ze graag eens willen ervaren hoe een massage aanvoelt.

Samen met de ouders wordt vooraf in een gesprek bekeken wat het kind nodig heeft.

Massage wordt op aangeven van het kind uitgevoerd.

Ouders zijn bij elke massage altijd aanwezig.

De kind relaxmassage is spelenderwijs en vrijblijvend en mag voelen als een klein feestje van rust.

PRIJZEN

Anti-stress massage
Ontspanningsmassage rug, nek en schouder van 30 minuten

€35,00

Full body massage
Ontspanningsmassage van het volledige lichaam. 60 minuten.

€62,50

Hotstonemassage
Holistische massage met behulp van lavastenen van het volledige lichaam. 75 minuten.

€65,00

Bamboemassage
Holistische massage met behulp van bamboestokken van het volledige lichaam. 60 minuten.

€60,00

Zwangerschapsmassage
Ontspannende massage voor verwachtende moeders. Prenataal en post partum. 40 minuten.

€55,00

Contourmassage Proefbehandeling
Intensieve resultaatgerichte massage met nadrukkelijke aandacht voor probleemgebieden voor het afbreken van vet en lymfedrainage. 5 wekelijkse kuur van 60 minuten per behandeling.

€49,00

Contourmassage 5 weekse kuur
Intensieve resultaatgerichte massage met nadrukkelijke aandacht voor probleemgebieden voor het afbreken van vet en lymfedrainage. 5 wekelijkse kuur van 60 minuten per behandeling.

€499,00

Contourmassage 10 weekse kuur
Intensieve resultaatgerichte massage met nadrukkelijke aandacht voor probleemgebieden voor het afbreken van vet en lymfedrainage. 10 wekelijkse kuur van 60 minuten per behandeling.

€780,00

Kindmassage
Ontspannende massage. 30 minuten.

€25,00