Veilig en verantwoord zonnen

In onze professionele zonnestudio kun je er zeker van zijn dat je veilig, eenvoudig en probleemloos kunt genieten van een zonnesessie. Of je nu een gezonde gloed wilt, zonovergoten bruin wilt zijn of gaat voor een diepe bruining. Je kunt er zeker van zijn dat je van onze getrainde en ervaren zonneconsulenten of skin therapists een persoonlijk zon-advies zult krijgen. Dit gebeurd door middel van een gratis huidanalyse. 

Bizonder Wellness Centre is een Erkende Zonnestudio en geregistreerd bij het Samenwerking Verantwoord Zonnen (SVZ). Al onze high-end professionele ligbedden van Ergoline voldoen aan de EU 0.3 norm. Dit betekent dat het UV stralingsniveaus is gelimiteerd binnen het aanbevolen niveau van de Europese wetgeving. Dit is vergelijkbaar met de zonkracht op een zomerse middag aan de Middellandse Zee.

Wij hechten veel waarde aan een deskundige begeleiding, optimale hygiëne, vriendelijke klantenservice en optimale bruiningsresultaten. Voortreffelijke zonnebanken met New Technology lampen, Devoted Creations zonnecosmetica en voordelige prijzen. Dit is wat Bizonder Wellness Centre onderscheidend maakt.  

Breng vandaag nog een bezoek aan ons voor een veilige en gezonde gloed.