MAKE-UP

WORKSHOPS

IDUN

MINERERALS

 

 

 

UITGEBREIDE LESSEN IN DE KUNST VAN HET AANBRENGEN VAN MAKE -UP

Als je jarenlang vastzit in een sleur van dezelfde make-upstijl en het gevoel hebt dat je alsmaar moet raden wat bij je past, dan is een make-up workshop op maat precies wat je nodig hebt. Zonder de allerbelangrijkste basisprincipes te kennen, is het erg moeilijk om make-up aan te brengen die je gelaatstrekken verfraaien en in harmonie is met je kleurtype.

Als je leert welke make-upstijlen, kleuren en producten bij je passen, kun je make-uplooks creëren die een deel van je worden en je beste eigenschappen versterken.

 

We kijken ernaar uit om je één op één of samen met vriendinnen, familie of collega's, onder het genot van een hapje en een drankje een leerzame make-up workshop aan te bieden waar je mooier uitkomt.

Tijdens de workshop maken we gebruik van de minerale make-up van IDUN MINERALS. Met deze 100% natuurlijke en vegan make-up ontdek hoe je met de nieuwste technieken een frisse look voor overdag perfectioneert en leer hoe je hem voor een avondje uit opfleurt en feestelijk maakt. Een look die perfect past bij je gezicht en uitstraling.

We demonstreren en herhalen elke stap zorgvuldig totdat je op je gemak voelt om het alleen te doen. Aan het einde van je sessie vertrek je met een gepersonaliseerde gezichtskaart met details over producten, penselen en stapsgewijze technieken.

Of het nu voor een speciale gelegenheid of een gewone dag is, je zult zelfverzekerder dan ooit tevoorschijn komen met het vermogen om alles wat je hebt geoefend en geleerd te herhalen alsof je ons bij elke stap aan je zijde hebt.

WORKSHOP INHOUD EN TARIEVEN

Het is mogelijk om de inhoud van de workshop in overleg voor een deel zelf te bepalen. Dit zijn de mogelijkheden:

  • De make-up workshop wordt gehouden in onze salon in Hoogvliet of op locatie.
     
  • De workshop is op locatie voor minimaal twee personen en maximaal acht personen. Individueel is alleen mogelijk in onze salon.

Tijdens de workshop heb je de mogelijkheid om IDUN Minerals make-up extra voordelig aan te schaffen. Je ontvangt namelijk €25,00 korting op je totale aankoop van IDUN Minerals producten.

Wij brengen op locatie buiten een straal van 10 km. €0,30 per km in rekenening. Exclusief parkeerkosten, tolwegen of veerpontdiensten.

Details Make-up workshop:
De workshop duurt in totaal 2 uur.

Privé € 100,00

Duo  € 75,00 p.p.

Drie personen of meer  € 65,00

inclusief hapje en drankje.

Neem om teleurstellingen te voorkomen telefonisch contact met ons zodat wij de beschikbare data kunnen controleren.