Blog

Je bent uitgenodigd.
Ontdek de Revolutie in Ageless Beauty

Ontdek de ongekende kracht van de nieuwste innovatie, de BDR Skin Styler. ????
Met diepgaande microneedling. Boost voor collageen cellen

 
 

Ontdek de Revolutie in Ageless Beauty tijdens de BDR VIP Avond!

Kom en maak kennis met de nieuwste BDR innovatie: de Skin Styler!

 

De Skin Styler vertegenwoordigt de jongste vernieuwing van de vooruitstrevende behandeltechniek van BDR, waarbij we met behulp van microneedling diep in de huid gaan. Dit stimuleert de aanmaak van collageencellen, vermindert huidveroudering en onthult een stralende schoonheid.

RESERVEER MIJN PLEK. IK BEN ERBIJ

Wat kun je verwachten?

 • Introductie van de Skin Styler:
  Leer alles over onze revolutionaire behandeltechniek.
   

 • Demonstratiesessies:
  We behandelen 4 modellen in verschillende tijdsblokken, waarbij we dieper ingaan op de effecten van de Skin Styler. Bekijk hieronder het schema:
   

  • 1e behandeling om 16:30 uur
  • 2e behandeling om 17:30 uur
  • 18:30 tot 19:00 - Pauze
  • 3e behandeling om 19:00 uur
  • 4e behandeling om 20:00 uur
    
 • Vraag & Antwoord:
  Stel al je vragen en krijg deskundig advies.
   

 • Speciale Aanbieding:
  Alle aanwezigen ontvangen een exclusieve aanbieding die op de dag wordt onthuld.
   

 • Loterij om 21:00 uur:
  Doe mee en maak kans op een productpakket ter waarde van €157,35, perfect afgestemd op de Skin Styler.
   

 • Goodiebags voor alle deelnemers:
  Laat je verrassen met leuke goodies!

Praktische informatie:

 • Meld je aan voor een tijdsblok om ons een idee te geven van het aantal aanwezigen. [BEPERKT AANTAL PLAATSEN]

 • Loterijdeelname: €10,- per lot, 2 loten voor €15,-.

Datum en Tijd:

Datum: woensdag 31 januari

Tijd: 16:30 - 22:00 uur

 

Mis deze unieke ervaring niet en ontdek de geheimen van Stralende Ageless Beauty met BDR Skin Styler!

Meld je aan voor de BDR VIP AVOND
en kies een tijdsblok!

RESERVEER MIJN PLEK. IK BEN ERBIJ

 

Aantal woorden: 778 | Leestijd: 5 minuten | Leestijd dikgedrukt: 50 seconden

Bindweefselmassage is de afgelopen jaren steeds populairder geworden als een effectieve behandeling om de conditie van de huid te verbeteren en tekenen van veroudering te verminderen.

Om je een beter beeld te geven waarom bindweefselmassage tot één van de beste behandelingen behoort en een goede aanvulling is op elke huidverjongende of huidverbeterende kuur of behandeling, is het nodig dat je meer weet over de biologie van de huid.

De bovenste huid heet de opperhuid en ook wel epidermis genoemd. De middelste laag heet de dermis of lederhuid. De lederhuid geeft voedingstoffen af aan de epidermis. Deze bevat namelijk geen bloedvaten. In de dermis zitten onder andere collageen en elastine. Deze worden aangemaakt door de fibroblasten en zorgen voor stevigheid en elasticiteit van de huid als geheel.

 

De huid verliest haar stevigheid

Bindweefsel is het steunweefsel in ons lichaam. Rond het 25e levensjaar verliest de huid jaarlijks gemiddeld 1% aan collageen. Collageen is verantwoordelijk voor de structuur, veerkrachtigheid en sterkte van verscheidene type bindweefsel zoals kraakbeen botten, pezen, huid en bloedvaten. Geleidelijk aan zie je de de strakke jeugdige vormen zachter worden en zuidwaarts zakken.

Wat is bindweefselmassage precies?

Een bindweefselmassage is een massagetechniek gericht op de diepere lagen van de huid, waar het bindweefsel zich bevindt. Bindweefsel, dat zich tussen spiervezels en rond spiergroepen bevindt, beschermt de spieren en zorgt voor een goede samenwerking. Tijdens de massage worden technieken zoals kneden, rollen en zuigbewegingen toegepast om de doorbloeding te verbeteren en verklevingen in het bindweefsel los te maken.

De Geschiedenis van Bindweefselmassage

Hoewel bindweefselmassage recentelijk populair is geworden, ontstond de techniek al in de jaren '20 in Duitsland, ontwikkeld in de fysiotherapie. Naast het verbeteren van de huidconditie, ontdekte ze dat de massage ook pijnklachten kon verminderen en de mobiliteit van gewrichten kon verbeteren. Tegenwoordig is bindweefselmassage niet alleen bekend in de fysiotherapie maar ook in de cosmetische branche

Hoe werkt dat nou eigenlijk, bindweefselmassage?

Een bindweefselbehandeling en het kuurproces zijn te vergelijken met sporten en fitnesstraining. Daarom wordt bindweefselmassage ook wel fitness voor de huid genoemd. Het is een stevige massage van de middelste huidlaag (lederhuid), waardoor de fibroblasten worden geactiveerd tot het aanmaken van nieuw collageen en elastine.

Tijdens een bindweefsel kuurbehandeling brengen we de huid weer in conditie, zoals je dat ook in een sportschool doet. Na 1 keer naar de sportschool gaan ben je jammer genoeg niet meteen in topvorm en dat is ook zo met bindweefselmassage.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, neemt de natuurlijke productie van collageen na je 25ste af, maar het herstelvermogen van het weefsel blijft intact. Met bindweefselmassage wordt dus juist dit herstelvermogen aangesproken. Dit verschilt per individu. Iedereen heeft natuurlijk een andere huid en herstelproces.

Waarom is Bindweefselmassage Goed voor je Gezicht?

Bindweefselmassage biedt diverse voordelen voor de huid:

 • Verbetering van doorbloeding en stofwisseling voor een gezondere en stralendere huid. Stimulatie van collageen en elastine aanmaak, waardoor de huid steviger en elastischer wordt, en fijne lijntjes verminderen.
 • Vermindering van vochtophopingen en wallen onder de ogen.
 • Hulp bij het verminderen van acne en zichtbaarheid van littekens.

 

Verbeter je huid

Voor het beste resultaat is dus een bindweefselmassage in kuurverband aan te bevelen. Dit wil over het algemeen zeggen dat er minimaal 3 tot 10 behandelingen (1 keer per week) nodig zijn, verspreid over 4 tot 10 weken. Na de kuur is een onderhoudsbehandeling eens in de vier weken noodzakelijk om het behaalde resultaat te behouden. Houd de gedachte van je bezoek aan de sportschool in het achterhoofd. Eenmaal in shape betekent niet dat je nooit meer de gym in hoeft.

Vraag een consult aan om beter te begrijpen wat het voor je huid kan betekenen

Doet het pijn?

Bindweefselmassage is een stevige behandeling. Dus zeker niet pijnloos. Wie mooi wil zijn……… Het aloude cliché berust natuurlijk ook een beetje op waarheid. Het is een zaak van opbouwen. Het gaat hier niet over pijnlijk, maar over intensiteit en gevoeligheid. De eerste behandeling is altijd het meest gevoelig. Daarna treedt er gewenning op. De eerste keer zit er veel spanning in de huid en dit neemt na iedere behandeling geleidelijk aan af.

 

Bindweefselmassage en Littekens

De massage kan helpen littekens te verminderen door de doorbloeding te stimuleren, wat de genezing bevordert en het uiterlijk van littekens vermindert.

 

10 redenen voor een bindweefelmassage

 1. Verbetering van de huidconditie 
 2. Stimulering van de doorbloeding van de huid (b.v. rokershuid)
 3. Stressvermindering van de huid
 4. Betere opname van de werkstoffen
 5. Nieuwe aanmaak van collageen
 6.  Bevordering van de celdeling
 7.  Verbetering van de huidstructuur
 8.  Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
 9.  Positieve invloed op de huidweerstand
 10.  Verminderen van littekens

Kortom, bindweefselmassage biedt niet alleen een scala aan voordelen voor de huid, maar is ook een veilige en effectieve behandeling voor diverse doeleinden.

 

Koop de SPECIALE KERST AANBIEDING en ERVAAR HET ZELF

Aantal woorden: 660 | Leestijd: 4 minuten | Leestijd dikgedrukt: 35 seconden

De zomer is ten einde, en omdat we allemaal hebben genoten van de zon en de zee, kan onze huid wel wat extra liefde gebruiken. Een facial peeling is precies wat je huid nodig heeft om die zomerse gloed te behouden en te herstellen van de schade die de zon kan aanrichten. In dit blogartikel bespreken we waarom het na de zomer belangrijk is om een peeling te doen, waarom je dit beter niet tijdens de zomer doet, waarom een peeling goed is voor je huid, en enkele belangrijke tips om je huid gezond te houden.


Waarom Het Na De Zomer Belangrijk Is Om Een Peeling Te Doen

Na een zonnige zomer ziet je huid er misschien stralend uit, maar de zon kan ook schade aanrichten. UV-stralen kunnen leiden tot huidveroudering, rimpels, zelfs zonnevlekken en vermeerderen van ouderdomsvlekken. Een peeling kan helpen bij het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de groei van nieuwe, gezonde huidcellen. Het resultaat is een gladdere en stralendere huid, en het kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en zonne- en ouderdomsvlekken.

 

Waarom Het Niet Verstandig Is Om In De Zomer Een Peeling Te Doen

Hoewel een peeling veel voordelen biedt, is het niet verstandig om dit tijdens de zomer te doen. Na een peeling is je huid veel gevoeliger voor de zon. De nieuwe huid die onder de oude laag tevoorschijn komt, is gevoeliger voor UV-stralen. Dit vergroot het risico op zonnebrand en andere huidproblemen. Het is dus het beste om te wachten tot na de zomer voordat je een peeling ondergaat.

Waarom Een Peeling Goed Is Voor Je Huid

Een facial peeling is een geweldige manier om je huid een oppepper te geven. Enkele voordelen op een rij:

 1. Verwijdering van Dode Huidcellen: Een peeling verwijdert effectief dode huidcellen, waardoor je huid een frissere en jongere uitstraling krijgt.
 2. Stimulatie van Collageenproductie: Een peeling stimuleert de productie van collageen, wat zorgt voor een stevigere en gladdere huid.
 3. Verbetering van Huidtextuur: Het helpt bij het egaliseren van de huidtextuur en het verminderen van onregelmatigheden.
 4. Verlichting van Huidproblemen: Een peeling kan helpen bij het verminderen van acne, littekens en hyperpigmentatie.
 5. Betere Opname van Huidverzorgingsproducten: Na een peeling kunnen huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen, waardoor ze effectiever zijn.


Tips voor een Succesvolle Peeling en Huidverzorging

Nu je weet waarom een facial peeling zo voordelig is, zijn hier enkele tips voor een succesvolle peeling en algemene huidverzorging:

 • Raadpleeg een Professional: Laat een peeling altijd uitvoeren door een ervaren huidspecialist zoals Sabrine en Romy om de risico's te minimaliseren.
 • Goede Nazorg is Belangrijk: Volg de instructies van je huidverzorgingspecialist nauwkeurig op voor de juiste nazorg om te zorgen dat je huid snel herstelt.
 • Gebruik en Dagcrème met SPF: Bescherm je huid tegen de zon met een breed spectrum dagcrème speciaal voor het gezicht (bij voorkeur SPF30), zelfs op bewolkte dagen.
 • Hydratatie is Belangrijk: Houd je huid goed gehydrateerd om uitdroging te voorkomen.
 • Eet Gezond: Een gezond kleurrijk dieet, rijk aan antioxidanten kan bijdragen aan een gezonde huid.
 • Vermijd Roken en Overmatig Alcoholgebruik: Deze gewoontes kunnen schade aan je huid veroorzaken.

Kortom, een facial peeling is een geweldige manier om je huid te vernieuwen en te revitaliseren, vooral na de zomermaanden. Onthoud dat timing essentieel is, en het is het beste om een peeling te plannen na de zomer om je huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

Vergeet niet om professioneel advies in te winnen en je huid goed te verzorgen voor de beste resultaten. Met de juiste zorg en aandacht kan je huid stralend en gezond blijven, ongeacht het seizoen.

Bel voor een afspraak voor met onze huidspecialisten Sabrine en Romy voor een passend advies voor een peeling op maat. 010-438 82 12

Aantal woorden: 650 | Leestijd: 4 minuten | Leestijd dikgedrukt: 35 seconden

Ben je op zoek naar een manier om je ogen te accentueren zonder elke ochtend met eyeliner in de weer te moeten? Dan is shaded infralash eyeliner misschien wel iets voor jou! Deze innovatieve techniek biedt niet alleen een natuurlijke look, maar ook een zacht oogschaduweffect. Laten we eens dieper induiken op shaded infralash eyeliner en waarom nazorg, bijwerken/nabehandelen van permanente make-up noodzakelijk zijn.

*Wat is Shaded Infralash Eyeliner?*

Shaded infralash eyeliner is een semi-permanente make-uptechniek die de laatste tijd veel aandacht trekt. Wat het onderscheidt van traditionele eyeliner is het subtiele schaduweffect aan de bovenkant. Dit effect zorgt voor een zachtere uitstraling en geeft je eyeliner een meer natuurlijke look.

Het doel van deze techniek is om zachte eyeliners tussen de wimperhaartjes aan te brengen, vergezeld van een zachte schaduw. Het resultaat? Een prachtig natuurlijk effect dat je ogen laat stralen zonder harde lijnen. Bovendien lijken je wimpers voller en optisch langer, waardoor je oogopslag nog verleidelijker wordt.

*Waarom Nazorg Belangrijk is*

Na de shaded infralash eyelinerprocedure is nazorg van cruciaal belang om het beste resultaat te bereiken en te behouden. De eerste zeven dagen na de behandeling zijn bijzonder belangrijk:

 1. Ogen niet aanraken: Probeer je ogen zo min mogelijk aan te raken om infecties en irritaties te voorkomen.
 2. Geen producten op de oogranden: Vermijd het aanbrengen van crèmes, zalven of reinigingsmiddelen op de randen van je ogen om de pigmentatie niet te verstoren.
 3. Vermijd water: In de eerste 48 uur na de behandeling moet je contact met water vermijden. Als het toch gebeurt, wrijf dan niet droog, maar dep voorzichtig met een zachte doek of gebruik een wattenstaafje.
 4. Sport voorzichtig: Overmatig zweten kan de genezing beïnvloeden, dus het is het beste om in de eerste week na de behandeling niet intensief te sporten.
 5. Geen oogmake-up: Gedurende de eerste week is het verstandig om geen oogmake-up te gebruiken om het gebied niet te irriteren.
 6. Luchten is de sleutel: Laat de behandelde ogen aan de lucht drogen om een optimale genezing te bevorderen.

*Waarom Bijwerken en Nabehandelen Noodzakelijk Zijn*

Semi-permanente make-up, inclusief shaded infralash eyeliner, vervaagt na verloop van tijd. Daarom is bijwerken en nabehandelen essentieel om de frisse look te behouden die je zo graag wilt. Hier zijn enkele redenen waarom dit nodig is:

 • Vervaging: De pigmenten vervagen na verloop van tijd, meestal na enkele jaren. Bijwerken zorgt ervoor dat je eyeliner er altijd op zijn best uitziet.
 • Veranderingen in kleur en vorm: Je smaak kan in de loop der jaren veranderen. Bijwerken geeft je de kans om de kleur en vorm aan te passen aan je voorkeuren.
 • Behoud van kwaliteit: Bijwerken en nabehandelen zorgen ervoor dat de kwaliteit van de pigmenten behouden blijft, waardoor je eyeliner er consistent uitziet.
 • Langdurige resultaten: Door regelmatig bij te werken, kun je genieten van langdurige resultaten zonder de noodzaak van frequente volledige procedures.

Shaded infralash eyeliner is dus een geweldige manier om je ogen te laten stralen met een natuurlijke look. Het schaduweffect voegt zachtheid toe aan je eyeliner, terwijl de nazorg en het bijwerken ervoor zorgen dat je er altijd op je best uitziet.

Dus, als je droomt van een moeiteloze oogopslag en geen gedoe meer met dagelijkse eyelinerapplicaties, overweeg dan shaded infralash eyeliner. Het is een techniek die niet alleen tijd bespaart, maar ook zorgt voor een blijvende indruk. Vergeet niet om altijd een gecertificeerde specialist te raadplegen voor de beste resultaten en om de nazorginstructies nauwgezet op te volgen.

Met shaded infralash eyeliner kun je je natuurlijke schoonheid benadrukken zonder al te veel moeite, en dat is iets waar we allemaal van kunnen genieten!

We hebben tijdelijk een mooie aanbieding. Meld je HIER aan en ontvang een kortingscoupon van 25% op je PMU behandeling (inclusief nabehandeling)

Aantal woorden: 388 | Leestijd: 2,5 minuten | Leestijd dikgedrukt: 25 seconden

Heb je last van droge en ruwe handen die dringend verzorging nodig hebben? Dan is Alessandro Spa Serum Vitale Moisturizing Hand Serum misschien wel de toverstaf waar je naar op zoek bent. Dit intensief hydraterende en voedende handserum is de geheime sleutel tot zachtere, gladdere handen.

Wat maakt Alessandro Spa Serum Vitale zo bijzonder?

Dit handige serum is doordrenkt met diepzeewater bruine algenextract, en het is precies wat je handen nodig hebben om zich te wapenen tegen de harde invloeden van de buitenwereld. Maar dat is niet alles. Dit serum doet nog veel meer:

Hydratatie als geen ander: De formule versterkt de vochtbarrière van je huid, waardoor droogheid verleden tijd is. Je handen zullen je dankbaar zijn voor de intensieve hydratatie.

Bescherming in stijl: Als een onzichtbare schildwacht beschermt Alessandro Spa Serum Vitale je handen tegen milieu-invloeden van buitenaf. Of het nu zon, wind of kou is, je handen zijn veilig.

Soepelheid en zachtheid: Dit serum maakt je handen niet alleen gehydrateerd, maar ook ongelooflijk soepel. Zeg maar dag tegen ruwheid en hallo tegen de zachtheid waar je van droomde.

Geen plakkerige toestanden: Een van de beste dingen aan dit serum is dat het snel intrekt en geen vettige laag achterlaat. Je kunt het met vertrouwen gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een plakkerig gevoel.

Hoe gebruik je Alessandro Spa Serum Vitale?

Het is eenvoudig. Breng 's morgens en 's avonds een kleine hoeveelheid ter grootte van een erwt aan op de bovenkant van je handen. Masseer het serum zachtjes in je huid, en als je wilt, kun je daarna je favoriete handcrème aanbrengen voor extra verzorging.

Wat kun je verwachten?

Dit serum belooft niet alleen, maar het levert ook. Na regelmatig gebruik geniet je van intens gehydrateerde, verzorgde handen die zacht aanvoelen en er glad uitzien. Het is als een wellnessbehandeling voor je handen, elke dag.

De Kracht van de Ingrediënten

Alessandro Spa Serum Vitale bevat een selectie van krachtige ingrediënten die je huid een echte boost geven:

 • Glycerine: Intensieve hydratatie en een verzachtende werking.
 • Squalaan: Diepgaande hydratatie en herstel van de natuurlijke huidbalans.
 • Vitamine B5/Panthenol: Verbetering van het vochtvasthoudend vermogen van de huid en ondersteuning van huidcelregeneratie.

In een notendop, als je op zoek bent naar een magische formule om je handen te transformeren, probeer dan Alessandro Spa Serum Vitale Moisturizing Hand Serum. Je handen zullen je er dankbaar voor zijn. Geniet van het gevoel van zijdezachte handen, zonder compromissen te hoeven sluiten. Dagelijkse luxe voor je handen is nog nooit zo makkelijk geweest.