Blog

Aantal woorden: 389 | Leestijd: 1,5 minuten | Leestijd dikgedrukt: 15 seconden


Bij Bizonder staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en daarom hebben we al 20 jaar een unieke garantieregeling waar we trots op zijn.

Maak kennis met:
Onze EHBO-Garantieregeling.  "EHBO" staat hier natuurlijk niet voor Eerste Hulp Bij Ongelukken, maar voor Eerste Hulp Bij Onze prachtige nagels!*

Onze loyale klanten weten dat wij niet alleen voor je nagels zorgen, maar ook voor de lach op je gezicht als je naar je nagels kijkt.

Heb je weleens gehoord van een nagelstudio met een Gratis nagel-noodhulp? Nou, bij Bizonder doen we al bijna vanaf dag één niet anders!

Wij begrijpen als geen ander dat het leven vol onverwachte wendingen zit, en soms kan zelfs je meest perfecte nagel een avontuurlijke uitstapje maken. Maar maak je geen zorgen. Bel ons op voor een EHBO en wij springen meteen in actie om je nagels te redden en jou met een glimlach weer naar huis te laten gaan.*

Hoe werkt het?
Het is eenvoudig! Als je bij ons een nieuwe set kunstnagels of een refill krijgt, bieden we je automatisch onze EHBO-Garantieregeling aan. Hiermee ben je verzekerd van een zorgeloze nagelervaring gedurende drie weken. Als er in die periode iets vervelends gebeurt – of het nu een afgebroken nagel, een inscheuring of een verbleekte kleur is – dan zullen wij je probleem snel oplossen. Jouw tevredenheid is onze missie!

You Break It, We Fix It! ????
We zijn hier niet vies van een uitdaging! Als er iets misgaat met je nagels, dagen we onszelf uit om het snel en professioneel te repareren. Met onze EHBO-service kunnen we met een knipoog zeggen: "You Break It, We Fix It!" Wij pakken je nagelproblemen aan terwijl jij ontspannen achterover leunt en geniet van de magic touch van ervaren nagelspecialisten.

Een garantie met een knipoog
Natuurlijk, we houden van een goede lach, maar onze EHBO-Garantieregeling is nog steeds een serieuze zaak. Om klanten de beste service te bieden, moeten we wel enkele voorwaarden stellen. Zo blijft de garantie geldig zolang je onze gouden regels naleeft:

 • Eerste Hulp, niet tweede keuze: Laat je kunstnagels alsjeblieft alleen bij ons onderhouden. We willen jouw nagels niet delen met andere salons!
   
 • Bescherming boven alles: We begrijpen dat je soms moet klussen, maar zorg ervoor dat je altijd handschoenen draagt, vooral als je met agressieve chemicaliën werkt. Je nagels zullen je dankbaar zijn!
   
 • Afbijten of afbreken. Don’t Even Go There!: We weten dat het verleidelijk kan zijn om je nagels als een stressbal te gebruiken, maar dat is niet de bedoeling. Onze EHBO-Garantieregeling dekt helaas geen 'nagelbijterij' of 'opzettelijk afbreken'!
   
 • Gezondheid boven alles: We geven om je welzijn. Als we je adviseren om medische hulp te zoeken, doe dat dan zo snel mogelijk. Je (nagel)gezondheid is onze prioriteit!
   
 • Tijd is kostbaar: Vergeet niet om binnen twee maanden terug te komen voor een refill. Zo blijven je nagels niet alleen geweldig uitzien, maar voorkom je ook extra kosten.
   
 • Er is een leeftijdsgrens: Onze EHBO-Garantieregeling geldt voor klanten vanaf 18 jaar.

Jouw glimlach is onze grootste beloning!
Bij Bizonder gaan we verder dan alleen prachtige nagels; we willen dat jij als klant een geweldige ervaring hebt. Onze EHBO-Garantieregeling is onze manier om je te laten zien dat we er altijd voor je zijn. Dus, als je een onverhoopt nagel-incidentje hebt, aarzel dan niet om ons te bellen. We staan klaar om je nagels te redden en je weer te laten glimlachen!

Kom vandaag nog langs en ontdek zelf waarom onze klanten ons graag de voorkeur geven.

Voor ons is de Bizonder EHBO-Garantieregeling absoluut geen grap; het is een belofte van uitmuntendheid en een garantie voor jouw tevredenheid.

Tot snel!

Met gelakte groeten

Aantal woorden: 383 | Leestijd: 1,5 minuten | Leestijd dikgedrukt: 15 seconden

Bij Bizonder willen we iedereen graag van dienst zijn en ervoor zorgen dat een ieder optimaal van onze zonnebanken kunt genieten. Ons team zet zich in om aan de telefoon cabines te reserveren. Aan de balie zorgvuldig passend advies te geven. De zonnebanken en cabines worden met aandacht gedesinfecteerd. Professionele inzet om van elke zonsessie een heerlijke ervaring te maken.

Helaas doen er steeds vaker situaties voor waarin klanten niet op komen dagen voor hun telefonisch gereserveerde zonsessies. We begrijpen natuurlijk dat onvoorziene omstandigheden zich kunnen voordoen. Dat kan een ieder weleens overkomen.

We hebben om deze reden ons No Show-beleid voor telefonische reserveringen aangescherpt om alles eerlijk en soepel te laten verlopen en dat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Het No Show beleid voor reserveringen in de Pay N Plan app blijft zoals het vermeld in de onze huisregels voor het zonnen.

 

 • Als je verhinderd bent en je hebt een telefonische reservering gemaakt, verzoeken we je vriendelijk om deze tijdig te annuleren. Je kunt je telefonische afspraak annuleren tot maximaal 15 minuten voor aanvang van je zonsessie.
   
 • Echter, als je niet tijdig annuleert of niet op komt dagen voor de gereserveerde zonsessie, zijn we genoodzaakt om 50% op basis van 20 minuten van de zonsessie in rekening te brengen.

  We begrijpen dat dit vervelend kan zijn, maar het stelt ons in staat om andere klanten niet teleur te stellen en onze diensten efficiënt te beheren. De cabine wordt op naam gereserveerd en kan gedurende het tijdsblok niet door of voor andere klanten gebruikt worden.
   
 • In het geval van een No Show situatie, ontvang je van ons een e-mail en push-bericht op je telefoon en in de Pay N Plan app. met een betaallink voor het betreffende bedrag. Het bedrag mag ook aan de balie worden voldaan.
   
 • Je account wordt geblokkeerd voor toekomstige reserveringen.
   
 • Na bevestiging van de betaling, wordt je account weer vrijgegeven en kun je weer reserveren voor het zonnen.


We streven naar een prettige zorgeloze zonervaring voor iedereen!
We vinden het om die reden ook spijtig dat we een No Show-beleid moeten hanteren, maar we willen ervoor zorgen dat alle klanten de best mogelijke ervaring hebben. We hopen dat iedereen begrijpt dat dit beleid ons in staat stelt om iedereen eerlijk en efficiënt te bedienen.

Zeg vaarwel tegen lichaamspuistjes en zet jezelf weer op het juiste spoor met de gloednieuwe Clear Start Clarifying Body Spray van dermalogica!

Lichaamspuistjes kunnen behoorlijk vervelend en ongemakkelijk zijn, en ze kunnen je zelfvertrouwen flinke knauw geven. Die vervelende acne op je rug en lichaam ontstaat meestal door een opeenhoping van zweet, talg, dode huidcellen en bacteriën in je poriën. Rugacne kan verergeren door wrijving en warmte veroorzaakt door rugzakken, bezwete kleding of sportoutfits.

Maar vrees niet! Met de nieuwe Clear Start Clarifying Body Spray van dermalogica kan je puistjes doeltreffend bestrijden en snel afrekenen met die lastige plekjes waar je moeilijk bij kunt. De microfijne nevel verspreidt zich zelfs als je de spuitbus ondersteboven gebruikt. Zo is geen enkel plekje onbereikbaar. Gebruik de spray om actieve puistjes op je lichaam aan te pakken en toekomstige uitbraken te voorkomen.

Dus, wat zit er allemaal in deze magische spray?
Nou, exfoliërend salicylzuur helpt die vervelende dode huidcellen te verwijderen en je poriën te ontstoppen. En als dat nog niet genoeg is, zorgen verzachtende toverhazelaar, tea tree-olie en Marokkaanse arganextracten ervoor dat je huid in balans blijft en roodheid vermindert.

Het beste van alles is dat je deze spray handig kunt gebruiken na het douchen of onderweg. Hij past perfect in je sport- of strandtas, zodat je hem altijd bij de hand hebt.

Hier zijn de belangrijkste ingrediënten nog even op een rijtje:

 • Exfoliërend salicylzuur: verwijdert dode huidcellen en ontstopt je poriën.
 • Toverhazelaar, tea tree-olie en Marokkaanse arganextracten: brengen je vette huid in balans en verminderen roodheid.

Hoe gebruik je het?
Houd de spray op ongeveer 25 cm afstand van je lichaam en vernevel het op een schone, droge huid. Wacht 30-60 seconden voordat je je kleren aantrekt. Gebruik het 's ochtends en/of 's avonds voor optimale resultaten.

De Clarifying Body Spray is verkrijgbaar in een flacon van 177 mL als onderdeel van het Clear Start-assortiment en kost slechts €29. Je deze geweldige spray nu bij ons bemachtigen.

Aantal woorden: 602 | Leestijd: 3,5 minuten | Leestijd dikgedrukt: 15 seconden

 

Dit is een onderwerp waar we ieder jaar opnieuw aandacht aan besteden. Helaas is het nog steeds nodig omdat het smeren van een zonnebrandcrème echt onmisbaar is tijdens deze zonnige dagen. En helaas is er nog steeds een grote groep mensen die onvoldoende of helemaal geen spf gebruiken.

Laten we meteen de grootste misvatting uit de weg helpen: zonnebrandcrème is niet alleen voor op het strand of tijdens de zomervakantie. Het is iets wat je elke dag zou moeten gebruiken, ongeacht het seizoen. Zelfs op bewolkte dagen kan de zon schadelijke UV-stralen door de wolken heen sturen en je huid beschadigen. Maar natuurlijk helemaal tijdens deze hete dagen, met een enorme zonkracht. Verbranding treedt al binnen 20 minuten blootstelling op. Dus, smeren die handel!

Nu, laten we het hebben over de verschillende zonnebrandmerken. Er zijn zoveel keuzes op de markt dat het soms overweldigend kan zijn. Het belangrijkste is om te kiezen voor een merk dat betrouwbaar is en goede bescherming biedt. Enkele merken waar wij persoonlijk goede ervaringen mee hebben zijn Devoted Creations, Alessandro International, BDR en Dermalogica. Ze bieden verschillende varianten voor verschillende huidtypes, dus je kunt er zeker een vinden die bij jou past.

Maar wat gebeurt er eigenlijk als je niet smeert? Wel, dat is waar de gevaren om de hoek komen kijken. Blootstelling aan de zon zonder bescherming kan leiden tot ernstige schade aan de huid, zoals verbranding, vroegtijdige veroudering en zelfs huidkanker. Het is echt niet iets om licht over op te vatten. Dus, als je die jeugdige gloed wilt behouden en je huid gezond wilt houden, smeer dan altijd een zonnebrandcrème.

Laten we het hebben over de verschillende sterktes van zonnebrandcrème. Je hebt vast wel eens gehoord van SPF (Sun Protection Factor). Hoe hoger de SPF, hoe langer je beschermd bent tegen de zon. Een SPF van 30 wordt is  over het algemeen voldoende voor dagelijks gebruik, maar als je een extra gevoelige huid hebt of van plan bent om langere tijd buiten door te brengen, kun je beter gaan voor een hogere SPF, zoals 50 of zelfs 50+. Vergeet niet om je zonnebrandcrème minimaal elke twee uur opnieuw aan te brengen, vooral als je veel zweet of in het water bent geweest. Waterproof is echt een fabeltje.

Laten we nu een paar andere feiten en fabels over zonnebrandcrème. Eén veelvoorkomende fabel is dat je geen zonnebrandcrème hoeft te gebruiken als je een donkere huid hebt. Dit is absoluut niet waar! Hoewel mensen met een donkere huid over het algemeen meer natuurlijke bescherming hebben tegen de zon, zijn ze nog steeds vatbaar voor schade door UV-stralen. Dus, ook jij hebt die zonnebrandcrème nodig.

Een ander feit is dat zonnebrandcrème niet eeuwig meegaat. Controleer altijd de vervaldatum op de verpakking en gooi het weg als de datum verlopen is. Het is beter om veilig te zijn dan spijt te hebben!

Oh, en hier is nog een feit dat je misschien niet wist:

Het is een mythe dat je een basisbruin moet hebben voordat je de zon ingaat. Natuurlijk. Het kan helpen om minder snel te verbranden. Maar verbranding kan dus nog steeds optreden. Je brengt schade toe aan de huidcellen bij elke lcihte verbranding, dus het is beter om je huid te beschermen in plaats van opzettelijk te verbranden. Het is verstandig om zuinig op je huid te zijn!

Ik hoop dat deze informatie je heeft geholpen om het belang van het smeren van een goede SPF te begrijpen. Onthoud, zonnebrandcrème is je beste vriend als het op huidbescherming aankomt. Dus, smeren die handel en geniet van die stralende zonnige dagen zonder zorgen!

Zon verstandig en blijf veilig in de zon!

Aantal woorden: 402 | Leestijd: 2,5 minuten | Leestijd dikgedrukt: 15 seconden

 

Tijdens de hete zomerdagen wordt de huid lang blootgesteld aan zonlicht en droogt daardoor snel uit. De BDR Re-charge serum is het product bij uitstek om je vochtarme huid te voorzien van een boost vocht. 

De BDR Re-charge is echt geweldig, want het zorgt ervoor dat je huid zelf hyaluron aanmaakt. En weet je wat? Dit serum geeft je huid ook nog eens een flinke dosis vocht en zorgt ervoor je huid het goed vasthoudt. Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat je huid goed gehydrateerd blijft, trekt vocht aan als een baas en zorgt ervoor dat je volgende verzorgingsproducten beter worden opgenomen.

Oh, en de panthenol in de Re-charge is geweldig tegen ontstekingen, kalmeert irritaties en helpt bij het genezingsproces.

Wij adviseren de Re-charge ook aan voor jonge huidjes, droge huidjes die vocht tekortkomen, om acne te genezen, voor een vette huid die wel wat vocht kan gebruiken, om je eigen vochtbalans op peil te houden en meteen na het scheren.

Hoe gebruik je de BDR Re-charge?
Nou, gewoon 3-5 pompjes op je schone gezicht aanbrengen. Laat het goed intrekken en breng daarna je eindverzorging aan. Easy peasy!

De BDR Re-charge heeft zoveel voordelen:

 • Het heeft micro-moleculaire eigenschappen.
 • Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid.
 • Je voelt en ziet direct resultaat.
 • Speciaal ontwikkeld voor droge en vochtarme huid.
 • Hyaluronzuur zorgt ervoor dat andere producten beter worden opgenomen.
 • Geen kleurstoffen en parfum toegevoegd.

Hyaluron, elastine en collageen zijn van cruciaal belang voor een gladde en zachte huid. Helaas neemt de productie van hyaluron af naarmate je ouder wordt, zelfs al vanaf 18 jaar. Hierdoor verliest de huid zijn dichtheid, stevigheid en gladheid. Maar maak je geen zorgen, met de Re-charge wordt de natuurlijke productie van hyaluron in je huid gestimuleerd.

Wil je het beste resultaat behalen? Volg dan deze stappen:

 1. 1. Reinig je huid met de Re-move of Re-move PH.
 2. Gebruik daarna de Re-action E, Re-action tonic of Re-action deep/naturel.
 3. Breng het Re-fresh gel masker, Stretch lift masker of Bio-cell masker aan en laat het 15-20 minuten intrekken.
 4. Verwijder het masker en breng de Re-charge gelijkmatig aan.
 5. Breng na het serum je verzorgingsproduct aan, zoals de Re-vital, Re-vital Ph of Re-construct.
 6. Als laatste stap gebruik je de Re-set 4D.
 7. Herhaal dit ritueel 1-2 keer per week voor optimaal resultaat.

Zo, nu ben je klaar om je huid te laten stralen!