Ons team specialisten

Niets anders dan het beste is goed genoeg voor jouw huid. Dat onze filosofie.
Onze huidspecialisten hebben daarom allen succesvol de opleiding Dermalogica Expert afgerond.
 Hierdoor ben je ervan verzekerd van kwalitatief hoogstaande adviezen over behandelingen en producten. Bovendien dragen onze huidspecialisten vol toewijding en liefde hun vak uit en dat ervaar je steeds opnieuw tijdens een behandeling.

NO-NONSENSE HUIDVERBETERING

Om je huid in goede conditie te brengen kom je naar Bizonder Wellness Centre. Onze Dermalogica huidspecialisten zetten al hun expertise in om te helpen jouw huid op gezonde en natuurlijke wijze in topconditie te krijgen.

Wij werken volgens de methode van Dermalogica, welke erop is toegespitst om met behulp van werkzame en verantwoorde ingrediënten echte huidverbetering te realiseren.

Persoonlijke benadering

Omdat we allemaal van elkaar verschillen en dus geen enkele huid hetzelfde is bieden onze huidspecialisten nooit met dezelfde "menukaart" aan. Zij onderscheiden zich door de persoonlijke benadering van jouw huid. Daarom word voorafgaand aan een behandeling bij elke klant een Skin Fitness Plan afgenomen. Elke behandeling en productadvies wordt zo afgestemd op de conditie en behoefte van jouw huid. Kortom geen enkele behandeling is hetzelfde en toch met een enkele basis principes: "Skin Fitnessplan" zone gerichte huidanalyse, professionele dubbele reiniging, exfoliëren (peeling), onzuiverheden verwijderen, massage, masker, verzorging en zonbescherming. 

BEHANDELINGEN & TARIEVEN

Dermalogica 30 minute treatment
Een op persoonlijke wensen afgestemde treatment met extra aandacht voor een specifieke zone of huidconditie.

  • €44,00

Dermalogica 45 minute treatment
Een uitgebreide treatment inclusief massage, waarbij de focus ligt het verbeteren van de huid en het behalen van resultaat.

  • €61,00

Dermalogica 60 minute treatment
Een uitgebreide treatment waarbij de focus ligt het verbeteren van de huid en het behalen van resultaat, met een extra relax-massage van het gezicht, de nek, schouders en decolleté.

  • €79,00

Dermalogica 90 minute treatment
Wil je jouw huid een extra boost geven? Met een krachtige exfoliatie met milde enzymen en fruitzuren die in combinatie worden ingezet gaat deze dermalogica treatment een stap verder. De fruitzuren en enzymen van deze treatment worden speciaal op jouw afgestemd en zijn daarom geschikt voor elke huid.

  • €109,00

Acne treatment
Een diepgaande 60 minuten durende behandeling om de acne huid grondig te reinigen en de huid weer te laten stralen. Hier zijn wel meerdere behandeling voor nodig. Na de behandeling kan de acne iets toenemen, maar na een aantal dagen is er al resultaat te zien. Daarnaast geven wij advies hoe thuis de huid optimaal te verzorgen en acne aanzienlijk te verminderen.

  • €79,00