VERTEL ONS JE VISIE
ONTSPAN
WIJ ZORGEN VOOR DE REST

 

 

 

 

 

 

 

VISAGIE

Zoals je inmiddels hebt ontdekt zijn we een beetje (eigenlijk heel erg!!) geobsedeerd door de wondere en opwindende wereld van schoonheid. In combinatie met alle andere diensten bieden we frisse, unieke en uitzonderlijke make-up styling aan voor huwelijken en speciale gelegenheden.

Ons werk omschrijft zich het best als LAID BACK SOPHISTACED ELEGANCE. Ieder persoon heeft een unieke stijl, daarom zijn de looks die we creëren nooit hetzelfde en volgen ze ook nooit een vooraf vastgestelde routine.

We weten dat het niet gemakkelijk is om make-up (en haar) er elke keer perfect uit te laten zien. Daarom verbeteren we voortdurend onze vaardigheden en testen we nieuwe producten en technieken.

We geven ook individuele en groeps- make-up workshops. Dus als je je eigen persoonlijke make-up vaardigheden wilt opfrissen of naar een hoger niveau wil tillen, kunnen we je helpen. Omdat we werken in kleine groepen is er veel individuele aandacht van onze deskundige stylisten. Wij zorgen voor een voor jou op maat gemaakte look, make-uptechnieken en tips die je thuis kunt volgen.

 

Special Occasian

Of je nu een bruiloft, een festival, een gala of een belangrijk sollicitatiegesprek gaat of misschien heb je  een leuk avondje uit gepland, waarom zou je jezelf niet trakteren op het laten doen van je  make-up door een professional?

Wij zorgen ervoor dat je er elegant, stijlvol, red-carpet-ready en feestelijk voor je speciale gelegenheid. Of gewoon omdat je er zin in hebt!


 


Bruidsmake-up

Wij bieden mooie en elegante bruidsmake-up aan die elke bruid zal laten stralen op deze speciale dag. Dit is wat we doen en dat doen we heel graag en heel goed.

Wij zijn van mening dat elke bruid er op haar MOOIST moet uitzien. Zo mooi als zichzelf nog nooit gezien heeft.


Workshops

De kracht van mooie krachtige make-up is onmisbaar.
Op maat gemaakte individuele en kleine groep make-up  workshops voor vrouwen van alle leeftijden en huidskleuren. Leer hoe je jezelf kunt transformeren met krachtige make-uptechnieken die stijlvol, actueel, anti-ageing zijn en je er op je best uit laten zien.