Prijswijzigingen 2024
 

Bij Bizonder Wellness Centre hechten we veel waarde aan onze gewaardeerde klanten, en het is met respect dat we enkele veranderingen willen delen die van invloed zijn op onze prijzen.

Voortdurend stijgende kosten: 
Bij Bizonder streven we ernaar om je continue luxe behandelingen, producten en diensten van topkwaliteit te bieden. We zijn echter genoodzaakt enkele prijzen aan te passen vanwege stijgende kosten voor energie, inkoop van materialen, producten, personeel en inflatie.

Wat Verandert Er?: 
Alle details over de prijswijzigingen voor het zonnen, SunPack en memberships vind je hieronder. We hebben ons best gedaan om deze informatie duidelijk en begrijpelijk te presenteren. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

De zonnebankt Excellence 900 komt per direct te vervallen.
Alle 900 Memberships (Basic, Advanced of Premium) kunnen worden omgezet naar een ander membership of kunnen door members zonder opzegtermijn per direct worden opgezegd.

Speciale Aanbieding! Lock Je Membership: 
Goed nieuws! Je hebt wederom de mogelijkheid om je membership te locken door het volledige bedrag voor het komende jaar vooruit te betalen tegen de tarieven van 2023. Als je hier gebruik van wilt maken, laat het ons weten via mail, telefonisch of aan de balie.

Bedankt voor je Begrip: 
We begrijpen dat prijswijzigingen altijd gevoelig liggen. We waarderen jouw vertrouwen en steun enorm. Of je nu besluit je membership te locken of op te zeggen, we kijken ernaar uit je met regelmaat te mogen verwelkomen.

Bedankt voor je begrip en vertrouwen.

Alle wijzigingen staan hieronder vermeldt.

Geef jouw keuze uiterlijk voor 1 maart via het onderstaande Membership Keuzeformulier of Opzegformulier aan ons door zodat wij dit tijdig administratief kunnen verwerken.

Heb je vragen? Neem dan a.u.b. niet telefonisch telefonisch contact met ons op, maar via de knop hieronder.

Snel naar:

Losse zonsessies...

zijn beschikbaar in sessieblokken van t/m 10 minuten, t/m 15 minuten en t/m 20 minuten. Daarna €1,- per extra minuut boven 20 minuten.

Prestige 1100

Prestige 1600

BlueVision

ZonTeGoed heet nu Sunpack.

 • Sunpacks zijn beschikbaar per gewenste bank.
 • Een Sunpack voor een hogere bank geeft toegang tot banken eronder.
 • Upgrade kan per sessie tegen 50% korting van de losse sessie prijs van de gekozen bank.
 • Sunpacks zijn tot maximaal 1 jaar na aanschaf geldig.

Bizonder Membership

Memberships Basic, Advanced en Premium. Memberships zijn beschikbaar per zonnebank en onderverdeeld in sessieblokken van 10, 15 en 20 minuten.

 • Op basis van 4x zonnen.
 • Niet verbuikte zonsessies kunnen niet worden meegenomen naar de daarop volgende maand.
 • Basic membership vaste prijs voor alle banken.
 • Advanced & Premium geeft toegang tot banken eronder.
 • Upgrade kan per sessie tegen 50% korting op sessie prijs.
 • Membership bonusvoordeel op producten en behandelingen.
 • Extra zonsessie (na de 4e) €9.50.

Memberships Platinum en Diamond

De Memberships Platinum en Diamond blijven onder dezelfde voorwaarden bestaan. Daarvoor geldt vanaf 1 maart de volgende wijzigingen.

 • Platinum €82,00
 • Diamond €120,00
 • Voor behandelingen in de nagelsalon kun je keuze maken voor behandelingen door een junior artist of senior artist. Voor een behandeling door een senior artist betaal je een supplement van €10,00 per behandeling aan de balie. 

Lock je huidige Membership.

Met onze gewijzigde Membership prijzen willen wij jou en onze toekomstige klanten nog beter van dienst zijn!

Als onze meest gewaardeerde en loyale klanten stellen we iedereen net als vorig jaar in de gelegenheid om in 2024 tegen onze huidige tarieven van hun membership te blijven genieten door door het Membership te locken.

Hoe lock je jouw Membership?
Heb je dus één van onze Memberships en wil je het tarief van 2023 behouden? Lock dan je Membership voor heel 2024 door het in één betaling voor 1 maart 2024 te voldoen. Er wordt dan heel 2024 geen (SEPA) afschrijving meer gedaan. Dit betekent bijvoorbeeld voor het Basic Membership dat je voor slechts € 312,00 klaar bent voor een heel jaar zonplezier. 

Hieronder hebben we voor elk Membership een link naar de online kassa toegevoegd.

Opzeggen?

Natuurlijk begrijpen we het als je de keuze maakt om je membership op te zeggen. Dit kan middels het Opzegformulier hieronder.

We zullen je membership dan met onmiddellijke ingang beëindigen. De opzegtermijn van 1 kalendermaand komt dus te vervallen. Je kunt dan wel gebruik maken van de resterende beurten die nog op je account  staan voor de maand. We hopen je ongeacht je keuze met regelmaat te mogen ontvangen.