Zonnen op afspraak. Puur genot en ontspanning!

Waarom Zonnen?

Om te beginnen is het natuurlijk om die mooie zonovergoten bronskleur te krijgen.  En er zijn nog meer voordelen die het zonnen biedt. 

Eénmaal per week zonnen heeft een positief effect op doorbloeding van gewrichten en spieren. 

Bizonder professioneel en verantwoord zonnen

Het is raadzaam om voor je op vakantie gaat een zonnekuur te ondergaan. Hiermee word jouw huid voorbereidt op de zon en verklein je het risico op verbranding. Laat je door onze gediplomeerde consulenten adviseren welke zonnekuur het best past bij jouw huidtype. 

Zonnen biedt nog meer voordelen zoals:

  • Het stimuleert de aanmaak van vitamine D.
  • Het is een goed middel tegen een winterdepressie.
  • Het heeft een positief effect op doorbloeding van gewrichten en spieren. 
  • Het werkt bloeddruk verlagend. 
  • Het kan de conditie van de huid verbeteren. Denk aan psoriasis, eczeem en acné. 
  • Het verhoogt je weerstand. 

De Ergoline Prestige 1100 is een top zonnebank die zeer gebruiksvriendelijk is en met Xtreme bruiningspower aan al je wensen voldoet. 

Prestige Bluevision Dynamic Performance (1800). Uitgerust met de allernieuwste LED technologie in combinatie met UVA-LED’s en nieuwe UVB-compacte lampen staan garant voor een intensieve all-round-bruining

Onder deze hoogstaande zonnebank met 51 lampen, 4 gezichtsbruiners en 14 lampen voor de schouders kun je zeker zijn van een gelijkmatige bruining van top tot teen. 

De Ergoline Prestige 1600 staat voor de nieuwste maatstaf in bruiningstechnologie door een unieke combinatie van UV en rood licht die zorgt voor een diepe bruining.