ROMY

Even voorstellen.

Hoi ik ben Romy! 

Sinds 2015 ben ik gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en vanaf 2016 mag ik mijzelf ook pedicure noemen. 

In 2012 ben ik begonnen bij Bizonder als stagiaire en nooit meer weggegaan. Tijdens mijn stageperiode heb ik een hoop geleerd over zonnen, huidverzorging en heeft Michèle mij opgeleid tot nagelstyliste.

Nu zoveel jaar verder ben ik bij Bizonder wellness allround medewerker. U kunt bij mij terecht voor een mooie set nagels, pedicure, schoonheidsbehandelingen en zonadvies. 

Er wordt mij vaak gevraagd welke behandeling ik het leukste vind om te geven. Ik heb hier niet 1 juist antwoord op want ik vind juist de afwisseling tussen de behandelingen en de adviezen die ik geef erg leuk. 

Het mooiste aan mijn beroep vind ik het klantcontact en de band die je met elkaar opbouwt. Iedereen verdient een momentje voor zichzelf en om iedereen met een fijn gevoel de deur uit te zien gaan is toch wel de grootste voldoening die ik kan krijgen. 

Ik heb het nog altijd heel erg naar mijn zin bij Bizonder Wellness Centre. Het is een fijne werkplek waar we het belangrijk vinden dat je jezelf kunt zijn zowel voor collega's als voor de klanten. We zijn een hecht, hard werkend team en dit maakt het samen werken heel prettig. 

Als je aan mijn collega's zou vragen wat is Romy's grootste hobby? Zou het antwoorden: eten zijn! Ik hou van gezelligheid en daar hoort wel wat lekkers te eten en te drinken bij toch? Om naast al dat eten een beetje in vorm te blijven doe ik 3x per week badmintonnen waaronder ook wedstrijden. Verder breng ik het liefst tijd door met mijn familie en vrienden waarbij we dagjes weg gaan, spelletjes doen, feestjes bouwen en roadtrips maken.