Zonnecosmetica

Voor iedereen die bewust kiest voor mooie bruiningsresultaten, een goed verzorgd lichaam en een stralende huid hebben we bij Bizonder een met zorg samengestelde assortiment zonnecosmeticaproducten van top kwaliteit tegen redelijke prijzen. 

Bij Bizonder werken wij alleen producten van Devoted Creations. Dit kwaliteitsmerk heeft een uitgebreide collectie luxe zonnebankproducten die voor een fraai bruiningsresultaat zorgen en de huid tijdens en na de zonsessie optimale verzorging bieden. De producten bevatten geen minerale olieën waardoor ze in de huid werken in plaats van erop. 

Sneller dieper bruin

Zonnecosmetica is cruciaal wanneer je snel diepbruin wilt worden, je bruine teint langer wilt vasthouden en veroudering van de huid door blootstelling aan zonnestralen wilt tegengaan.

Alle producten in de collectie van Devoted Creations hebben Aloë Vera als basis ingrediënt, dat bekend staat om zijn huid revitaliserende en hydraterende eigenschappen. Dit in combinatie met een mix van firming ingrediënten, anti-aging, de mooiste bruiningsversnellers, schitterende bronzers en unieke geuren maken van Devoted Creations ongeëvenaard de wereld van zonnecosmetica. En naar onze mening de beste keuze voor je huid en een stralende bruine teint die lang behouden blijft. 

Voor elk huidtype heeft Devoted Creations een passend product. Elke huid is tenslotte anders en vraagt om een ander product. 

Waarom een bruiningsversneller?

  1. Zonder een bruiningsversneller verliezen we 30 – 40% van de UV-straling, omdat deze niet kan doordringen in een droge huid.
  2. De bruining begint zonder een bruiningsversneller na 8 minuten, met een bruiningsversneller al na 3 – 4 minuten!
  3. Bij luxe bruiningsversnellers met Nouritan én Meladark begint de bruining al na 1,5 minuut.
  4. Met een bruiningsversneller word je niet alleen sneller en dieper bruin, maar blijft de bruine kleur ook tot 7 dagen langer behouden.
  5. De huid wordt goed verzorgd & gehydrateerd door alle hoogwaardige ingrediënten & complexen.

Tips voor het zonnen

  • Gebruik geen beschermingsfactor (SPF) onder de zonnebank. Cosmetica met SPF is alleen geschikt voor gebruik in de buitenzon. SPF reduceert het bruiningseffect van zonnestralen. Bij gebruik tijdens je zonnesessie zal je dan ook niet verbranden, echter wordt je ook niet bruin. De zonnestralen tijdens je zonnesessie zijn gedoseerd omdat het aantal minuten daarop is aangepast. 
  • Houd in gedachten dat veel dagcrèmes minimaal spf 15 hebben. Dit vermindert het uiteindelijke bruiningsresultaat van je zonnesessie. Verwijder daarom dagcrème voordat je gaat zonnnen. 
  • Als je benen lastig bruin worden helpt het om ze te scrubben voordat je gaat zonnen. Ook stevig met een handdoek over de benen wrijven helpt. Dit verhoogt de bloedcirculatie aan de oppervlakte van de huid waardoor de benen makkelijker bruin worden. Verder adviseren we ook om een product met bronzers te bruiken of een zelfbruiner te gebruiken voor mooiere bruine benen. 
  • De producten van Devoted Creations bevatten geen conserveringsmiddelen. Wat betekent dat je een zakje uiterlijk 1 week na opening kunt bewaren. Voor flessen of tubes kan dat maximaal 12 tot 18 maanden na opening.