SANDRA

Even voorstellen.

Mijn naam is Sandra.
Sinds oktober 2019 ben ik op bepaalde dagdelen te vinden bij Bizonder Wellness Centre. Ik verzorg  er lichaamsmassages.

Naast mijn werk als masseur werk ik parttime in de zorg als persoonlijk begeleider op een activiteitencentrum. Hoewel  mijn beide jobs qua werkzaamheden totaal verschillend zijn, zie ik  één grote overeenkomst  tussen beiden  beroepen  namelijk het helpen bijdragen aan het welzijn van mijn medemens.

Mijn  massagetechnieken heb ik bij een opleidingsinstituut mogen leren van een zeer vakbekwame  allround beauty & wellness vakdocent met een zeer goedlopende  salon in Rotterdam centrum.

Om zelf fit en gezond te blijven, probeer ik goed voor mijn lijf te zorgen door o.a. eens per week  te gaan hardlopen maar als dat erin schiet zorg ik dat ik in ieder geval minimaal twee  keer per week mijn 15 minuten HITT-oefeningetjes doe. Mijn drie (plus twee klein) kinderen zijn mijn reminders en tevens stimulans  om fit te blijven.

Om een niet al te vertekend beeld te geven dat ik een enorme gezondheidsfreak ben,  wil ik bekennen dat ik een taartje zo nu en dan, koekjes en chocolade niet zo goed kan weerstaan. Het gaat om het vinden van de goede balans en het maken van combinaties  heb ik gemerkt en dat helpt om zowel geestelijk als lichamelijk gezond te blijven.

Tot slot wil ik zeggen dat massages  een gunstige  invloed hebben op bijvoorbeeld het immuunsysteem, de doorbloeding en op het gemoed. Van een goede massage heb je altijd profijt dus kom eens langs om het zelf te ervaren..