MICHÈLE

Even voorstellen.

De meeste van jullie kennen mij al een tijdje. Ik ben Michèle en werk sinds de start in 2002 bij Bizonder Wellness, toen nog Sunvibes, als zonneconsulent en nagelstyliste. Vier jaar geleden heb ik het stokje overgenomen en heb samen met mijn Team, Bizonder een nieuwe richting ingeleid. Voor de toekomst heb ik nog vele leuke ideeën en plannen.

In mijn privé leven zit ik ook niet vaak stil. Met een gezin is dat ook bijna niet te doen. Twee keer in de week kan je mij vinden bij Njoyoga op mijn yogamat waar ik heerlijk tot rust kom en een moment voor mijzelf heb.

Tevens zit ik in de MR van de school van mijn zoon om zo betrokken en geïnformeerd te blijven over het reilen en zeilen van de organisatie. Zo leer ik meer over grote organisaties en hoe communicatie verloopt op deze schaal. Deze kennis neem ik natuurlijk allemaal mee en gebruik waar nodig ook bij Bizonder.

Een aantal van mijn passies zijn dat ik enorm hou van werken met mensen, kletsen, gezelligheid en organiseren. Ik zoek in kleine en grote gelegenheden een reden om iets leuks te plannen voor familie, vrienden en natuurlijk bij Bizonder.

Als je altijd op de hoogte wilt blijven van alle gezellige activiteiten en veranderingen, volg ons dan op facebook, instagram of onze nieuwsbrief. Natuurlijk vinden we het leuker om dit alles met je te delen tijdens je bezoek bij Bizonder Wellness Centre.