Elinette

Elinette

Even voorstellen.

Hello there! Ik ben Elinette het meest recente teamlid van Bizonder Wellness en momenteel nog werkzaam als zonneconsulente.

Ik ben een veelzijdige professional in de wereld van schoonheid en styling met een voormalige carrière als kapster en barbier.

Overigens stop ik niet bij mijn coiffure vaardigheden en ben daarom ook vastbesloten om mijn kennis en vaardigheden verder uit te breiden bij Bizonder. Binnenkort word ik opgeleid tot nagelstyliste en toon hierbij mijn toewijding aan voortdurende groei, zodat ik natuurlijk de beste service kan bieden aan mijn toekomstige klanten bij Bizonder.

Buiten mijn werk om heb ik een actief leven, en ben ik een enthousiaste reiziger die ervan houdt om nieuwe plaatsen te verkennen en verschillende culturen te ervaren.
Daarnaast ben ik een gepassioneerde lezer, die altijd op zoek is naar nieuwe boeken om mijn geest te voeden. In de keuken komt mijn creatieve kant tot uiting, waar ik geniet van het kokkerellen en experimenteren met diverse smaken. Om in vorm te blijven en plezier te hebben, doe ik graag aan Zumba en fitness.

Met mijn talent, ambitie en diverse interesses ben ik een inspirerend persoon die zowel in haar carrière als in haar persoonlijke leven blijft groeien en bloeien.