Zeg vaarwel tegen lichaamspuistjes met de gloednieuwe Clear Start Clarifying Body Spray

Zeg vaarwel tegen lichaamspuistjes met de gloednieuwe Clear Start Clarifying Body Spray

Zeg vaarwel tegen lichaamspuistjes en zet jezelf weer op het juiste spoor met de gloednieuwe Clear Start Clarifying Body Spray van dermalogica!

Lichaamspuistjes kunnen behoorlijk vervelend en ongemakkelijk zijn, en ze kunnen je zelfvertrouwen flinke knauw geven. Die vervelende acne op je rug en lichaam ontstaat meestal door een opeenhoping van zweet, talg, dode huidcellen en bacteriën in je poriën. Rugacne kan verergeren door wrijving en warmte veroorzaakt door rugzakken, bezwete kleding of sportoutfits.

Maar vrees niet! Met de nieuwe Clear Start Clarifying Body Spray van dermalogica kan je puistjes doeltreffend bestrijden en snel afrekenen met die lastige plekjes waar je moeilijk bij kunt. De microfijne nevel verspreidt zich zelfs als je de spuitbus ondersteboven gebruikt. Zo is geen enkel plekje onbereikbaar. Gebruik de spray om actieve puistjes op je lichaam aan te pakken en toekomstige uitbraken te voorkomen.

Dus, wat zit er allemaal in deze magische spray?
Nou, exfoliërend salicylzuur helpt die vervelende dode huidcellen te verwijderen en je poriën te ontstoppen. En als dat nog niet genoeg is, zorgen verzachtende toverhazelaar, tea tree-olie en Marokkaanse arganextracten ervoor dat je huid in balans blijft en roodheid vermindert.

Het beste van alles is dat je deze spray handig kunt gebruiken na het douchen of onderweg. Hij past perfect in je sport- of strandtas, zodat je hem altijd bij de hand hebt.

Hier zijn de belangrijkste ingrediënten nog even op een rijtje:

  • Exfoliërend salicylzuur: verwijdert dode huidcellen en ontstopt je poriën.
  • Toverhazelaar, tea tree-olie en Marokkaanse arganextracten: brengen je vette huid in balans en verminderen roodheid.

Hoe gebruik je het?
Houd de spray op ongeveer 25 cm afstand van je lichaam en vernevel het op een schone, droge huid. Wacht 30-60 seconden voordat je je kleren aantrekt. Gebruik het 's ochtends en/of 's avonds voor optimale resultaten.

De Clarifying Body Spray is verkrijgbaar in een flacon van 177 mL als onderdeel van het Clear Start-assortiment en kost slechts €29. Je deze geweldige spray nu bij ons bemachtigen.