De EHBO-Garantieregeling – Jouw Nagel-Noodhulp!

De EHBO-Garantieregeling – Jouw Nagel-Noodhulp!

Aantal woorden: 389 | Leestijd: 1,5 minuten | Leestijd dikgedrukt: 15 seconden


Bij Bizonder staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en daarom hebben we al 20 jaar een unieke garantieregeling waar we trots op zijn.

Maak kennis met:
Onze EHBO-Garantieregeling.  "EHBO" staat hier natuurlijk niet voor Eerste Hulp Bij Ongelukken, maar voor Eerste Hulp Bij Onze prachtige nagels!*

Onze loyale klanten weten dat wij niet alleen voor je nagels zorgen, maar ook voor de lach op je gezicht als je naar je nagels kijkt.

Heb je weleens gehoord van een nagelstudio met een Gratis nagel-noodhulp? Nou, bij Bizonder doen we al bijna vanaf dag één niet anders!

Wij begrijpen als geen ander dat het leven vol onverwachte wendingen zit, en soms kan zelfs je meest perfecte nagel een avontuurlijke uitstapje maken. Maar maak je geen zorgen. Bel ons op voor een EHBO en wij springen meteen in actie om je nagels te redden en jou met een glimlach weer naar huis te laten gaan.*

Hoe werkt het?
Het is eenvoudig! Als je bij ons een nieuwe set kunstnagels of een refill krijgt, bieden we je automatisch onze EHBO-Garantieregeling aan. Hiermee ben je verzekerd van een zorgeloze nagelervaring gedurende drie weken. Als er in die periode iets vervelends gebeurt – of het nu een afgebroken nagel, een inscheuring of een verbleekte kleur is – dan zullen wij je probleem snel oplossen. Jouw tevredenheid is onze missie!

You Break It, We Fix It! ????
We zijn hier niet vies van een uitdaging! Als er iets misgaat met je nagels, dagen we onszelf uit om het snel en professioneel te repareren. Met onze EHBO-service kunnen we met een knipoog zeggen: "You Break It, We Fix It!" Wij pakken je nagelproblemen aan terwijl jij ontspannen achterover leunt en geniet van de magic touch van ervaren nagelspecialisten.

Een garantie met een knipoog
Natuurlijk, we houden van een goede lach, maar onze EHBO-Garantieregeling is nog steeds een serieuze zaak. Om klanten de beste service te bieden, moeten we wel enkele voorwaarden stellen. Zo blijft de garantie geldig zolang je onze gouden regels naleeft:

 • Eerste Hulp, niet tweede keuze: Laat je kunstnagels alsjeblieft alleen bij ons onderhouden. We willen jouw nagels niet delen met andere salons!
   
 • Bescherming boven alles: We begrijpen dat je soms moet klussen, maar zorg ervoor dat je altijd handschoenen draagt, vooral als je met agressieve chemicaliën werkt. Je nagels zullen je dankbaar zijn!
   
 • Afbijten of afbreken. Don’t Even Go There!: We weten dat het verleidelijk kan zijn om je nagels als een stressbal te gebruiken, maar dat is niet de bedoeling. Onze EHBO-Garantieregeling dekt helaas geen 'nagelbijterij' of 'opzettelijk afbreken'!
   
 • Gezondheid boven alles: We geven om je welzijn. Als we je adviseren om medische hulp te zoeken, doe dat dan zo snel mogelijk. Je (nagel)gezondheid is onze prioriteit!
   
 • Tijd is kostbaar: Vergeet niet om binnen twee maanden terug te komen voor een refill. Zo blijven je nagels niet alleen geweldig uitzien, maar voorkom je ook extra kosten.
   
 • Er is een leeftijdsgrens: Onze EHBO-Garantieregeling geldt voor klanten vanaf 18 jaar.

Jouw glimlach is onze grootste beloning!
Bij Bizonder gaan we verder dan alleen prachtige nagels; we willen dat jij als klant een geweldige ervaring hebt. Onze EHBO-Garantieregeling is onze manier om je te laten zien dat we er altijd voor je zijn. Dus, als je een onverhoopt nagel-incidentje hebt, aarzel dan niet om ons te bellen. We staan klaar om je nagels te redden en je weer te laten glimlachen!

Kom vandaag nog langs en ontdek zelf waarom onze klanten ons graag de voorkeur geven.

Voor ons is de Bizonder EHBO-Garantieregeling absoluut geen grap; het is een belofte van uitmuntendheid en een garantie voor jouw tevredenheid.

Tot snel!

Met gelakte groeten